STUDIO BOLDER

Studio Bolder modellen op catwalk

STUDIO BOLDER (voorheen Hiernamaals) is gevestigd boven restaurant Goed Proeven in het Modekwartier Arnhem. In de atelierwinkel wordt gewerkt aan de Collectie STUDIO BOLDER en de BOLDER JEANS. Alle stukken zijn ontworpen door mode-ontwerper Gregorie Bolder die met haar label al sinds 2008 een gevestigde naam is in het Arnhemse Modekwartier.

Als basis voor haar ontwerpen gebruikt Gregorie kwalitatief goede al bestaande kledingstukken die zij met behulp van haar vakmanschap en gevoel voor stijl een modieus tweede leven geeft. Ieder stuk uniek, absolute upcycling! Een verantwoord en duurzaam concept, passend in deze tijd.

Naast upcycling van bestaande kleding vervolmaakt STUDIO BOLDER de collectie met ontwerpen van nieuwe stoffen. Eén van de laatste series betrof rokjes van kleurrijke stoffen uit Gambia.

STUDIO BOLDER > JEANS

Begin 2015 ontstond het idee voor de denim collectie STUDIO BOLDER > JEANS. Stoere jeans hergebruikt in even stoere ontwerpen voor hen die ‘het aan durven’. De denim collectie omvat o.a. schorten, broeken, hessen, rokken, schoenen, tassen, kettingen en stoelen (!). De presentatie van de kledinglijn werd geshowd tijdens de Nacht van de Mode in 2015.

Inmiddels heeft STUDIO BOLDER voor de productie van deze lijn samenwerking gezocht met het atelier van de ShelterSuit Foundation in Enschede. Het klikte direct. Deze foundation heeft namelijk een bijzonder, menselijk gericht hoofddoel: gratis sheltersuits maken voor dak- en thuislozen. Hetgeen Gregorie Bolder zeer aanspreekt.

STUDIO BOLDER > KNITS

De collectie van STUDIO BOLDER wordt momenteel uitgebreid met hand-gebreide items. Soms als zelfstandig stuk, zoals sjaals of truien maar ook als onderdeel van kledingstukken of accessoires.

In opdracht

Mocht uw maat er niet zijn, heeft u een kledingstuk dat een metamorfose kan gebruiken of een andere wens? Gregorie Bolder werkt ook in opdracht en zet haar jarenlange ervaring en gevoel voor styling graag in om voor u een dierbaar kledingstuk te maken.

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone